Om meg

Bildet mitt
Sandnes, Nordland, Norway
Velkommen til bloggen min! Jeg skriver om interiør,hus,hjem,familie,mat,strikking og ellers det som faller innom:) Jeg er 30 år, er forlovet med en flott Honningsvåging, mamma til Noah 7 år og Nikolai 2 år. I tillegg er livet mitt beriket med bonusbarn Robin som er 16. Jeg jobber som frisør og elsker kreativitet og forandringer. I 2011 var drømmehuset vårt ferdig bygget,samtidig som jeg og en venninne har startet ny frisørsalong. Livet er herlig,familien Lockert-Grøtta flyter fortsatt på en rosa sky, Med en og annen tordenbyge rekende forbi;) Jeg er vel litt over gjennomsnittet opptatt av interiør,både gammelt og nytt. Elsker gamle ting med sjel,som kanskje trenger seg en aldri så liten makeover..;) Håper siden min kan inspirere deg til å ta malekosten fatt,eller se ting i et nytt lys. klem fra Lone :)

Totalt antall sidevisninger

Følgere

11. okt. 20092 kommentarer:

  1. Ååååå, så gøy at du også er her inne nå! Gleder meg til å følge bloggen din, din superflinkis:) Kikka på skjenken din litt lengre ned: den ble utrolig fin da:) Maling og spray kan forandre det utroligste, det viser før/etterbildet av vasen din:)
    Knuseklem fra meg:)

    SvarSlett
  2. Så kjekt at du vil følge bloggen min :) Utrolig flotte ddetaljer du viser! Kjempefine og inspirerende bilder!! Gleder meg til å se mer fra deg!

    SvarSlett