Om meg

Bildet mitt
Sandnes, Nordland, Norway
Velkommen til bloggen min! Jeg skriver om interiør,hus,hjem,familie,mat,strikking og ellers det som faller innom:) Jeg er 30 år, er forlovet med en flott Honningsvåging, mamma til Noah 7 år og Nikolai 2 år. I tillegg er livet mitt beriket med bonusbarn Robin som er 16. Jeg jobber som frisør og elsker kreativitet og forandringer. I 2011 var drømmehuset vårt ferdig bygget,samtidig som jeg og en venninne har startet ny frisørsalong. Livet er herlig,familien Lockert-Grøtta flyter fortsatt på en rosa sky, Med en og annen tordenbyge rekende forbi;) Jeg er vel litt over gjennomsnittet opptatt av interiør,både gammelt og nytt. Elsker gamle ting med sjel,som kanskje trenger seg en aldri så liten makeover..;) Håper siden min kan inspirere deg til å ta malekosten fatt,eller se ting i et nytt lys. klem fra Lone :)

Totalt antall sidevisninger

Følgere

15. mar. 2011

Herlig med vintermørket.. Men alt til sin tid:)

Stemning..

Det eneste negative med å gå mot lysere tider er at det ikke blir like mye lysbrenning.. Men sommeren er hjertelig velkommen likevel:D  Mildt sagt etterlengtet!


3 kommentarer:

 1. Hei Lone:-) Så hyggelig at du likte bloggen min:-) Jeg er ny i denne bloggverdenen også. Jeg ser at du har en inspirerende blogg selv, så jeg legger meg til som følger. Ha en rikitg God Dag:-)

  SvarSlett
 2. Dumpet over bloggen din:) Så flott blogg du har:)

  Legger meg til som følger jeg:)

  Ha en strålende dag:)
  W

  SvarSlett
 3. Hei Lone.
  Jeg har byttet adresse og navn på bloggen. Og ser at du er følger på min blogg. Håper du videre vil følge bloggen min.
  Ha en herlig kveld.
  Klem Hilde

  SvarSlett