Om meg

Bildet mitt
Sandnes, Nordland, Norway
Velkommen til bloggen min! Jeg skriver om interiør,hus,hjem,familie,mat,strikking og ellers det som faller innom:) Jeg er 30 år, er forlovet med en flott Honningsvåging, mamma til Noah 7 år og Nikolai 2 år. I tillegg er livet mitt beriket med bonusbarn Robin som er 16. Jeg jobber som frisør og elsker kreativitet og forandringer. I 2011 var drømmehuset vårt ferdig bygget,samtidig som jeg og en venninne har startet ny frisørsalong. Livet er herlig,familien Lockert-Grøtta flyter fortsatt på en rosa sky, Med en og annen tordenbyge rekende forbi;) Jeg er vel litt over gjennomsnittet opptatt av interiør,både gammelt og nytt. Elsker gamle ting med sjel,som kanskje trenger seg en aldri så liten makeover..;) Håper siden min kan inspirere deg til å ta malekosten fatt,eller se ting i et nytt lys. klem fra Lone :)

Totalt antall sidevisninger

Følgere

23. apr. 2011

Sør-vest sida!

Terrasse og kjøkken. Kjøkkenet er i eget utbygg, med skyvedører ut på terrassen. Nedløp fra takrenner og rekkverk til terassene  mangler.


Kjøkkenhalvøya vår;) Kjøkkenet er ca 15 kvm.

Nedløpene, som jeg er så fornøyd med;)

Det ble et kjapt innlegg i dag, vi er på tur til Andøya!
Skal besøke våre 2 vakre gudbarn fra Harstad som er der på besøk hos sin oldemor. Der skal vi til Bleik å grille og leke på stranda. Artig for barna, og oss;)

1 kommentar:

  1. Et flott hus dere bygger. :)
    Kos dere på tur,
    en riktig god påskeaften ønsker jeg deg. :)

    SvarSlett