Om meg

Bildet mitt
Sandnes, Nordland, Norway
Velkommen til bloggen min! Jeg skriver om interiør,hus,hjem,familie,mat,strikking og ellers det som faller innom:) Jeg er 30 år, er forlovet med en flott Honningsvåging, mamma til Noah 7 år og Nikolai 2 år. I tillegg er livet mitt beriket med bonusbarn Robin som er 16. Jeg jobber som frisør og elsker kreativitet og forandringer. I 2011 var drømmehuset vårt ferdig bygget,samtidig som jeg og en venninne har startet ny frisørsalong. Livet er herlig,familien Lockert-Grøtta flyter fortsatt på en rosa sky, Med en og annen tordenbyge rekende forbi;) Jeg er vel litt over gjennomsnittet opptatt av interiør,både gammelt og nytt. Elsker gamle ting med sjel,som kanskje trenger seg en aldri så liten makeover..;) Håper siden min kan inspirere deg til å ta malekosten fatt,eller se ting i et nytt lys. klem fra Lone :)

Totalt antall sidevisninger

Følgere

9. mai 2011

Julie's tacopai!


En stille og rolig helg er over, lillesøster og lillebror kom ramlende innom her lørdagskvelden.
Linn: Ka du ska i kveld Lone? Hves æ tar me han Elias og ingrediensan,laga du tacopai då??
I og med at (I fare for juling..) jeg er den som har fått utdelt kokkekunstene av oss 3 så var det en selvfølge at jeg lagde maten....  Elias freste kjøttdeig, Linn handlet inn inngrediensene
og fulgte med Nikolai.
<3
 
Julie's tacopai..
Faaaarlig god!!
Trygt gjemt i oppskriftsboka mi!
Det ligger mange oppskrifter på tacopai på nett men jeg har ikke funnet noen helt lik denne.
Julie tar livet av meg hvis jeg deler den... X)

Elias, Kongen av Steikespaden. Hertugen av nudelkoking. Kjøttdeig og grandis-steikemester'n.Sultne som vi var gikk maten ned på høykant!

Neste gang vi skal ha tacopai blir det her..
På nykjøkkenet i nystekeovnen:D

Caaaan't wait!! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar