Om meg

Bildet mitt
Sandnes, Nordland, Norway
Velkommen til bloggen min! Jeg skriver om interiør,hus,hjem,familie,mat,strikking og ellers det som faller innom:) Jeg er 30 år, er forlovet med en flott Honningsvåging, mamma til Noah 7 år og Nikolai 2 år. I tillegg er livet mitt beriket med bonusbarn Robin som er 16. Jeg jobber som frisør og elsker kreativitet og forandringer. I 2011 var drømmehuset vårt ferdig bygget,samtidig som jeg og en venninne har startet ny frisørsalong. Livet er herlig,familien Lockert-Grøtta flyter fortsatt på en rosa sky, Med en og annen tordenbyge rekende forbi;) Jeg er vel litt over gjennomsnittet opptatt av interiør,både gammelt og nytt. Elsker gamle ting med sjel,som kanskje trenger seg en aldri så liten makeover..;) Håper siden min kan inspirere deg til å ta malekosten fatt,eller se ting i et nytt lys. klem fra Lone :)

Totalt antall sidevisninger

Følgere

6. mai 2011

Minner..

Det dukker opp litt av hvert når flyttelass pakkes ut..
Masse skrot man ikke har savnet som gjerne går rett i søpla, og ting man har gode minner fra. Jeg fant et album jeg hadde glemt helt av, det er ikke så gammelt, bare to år..
Men likevel morsomt å se gjennom:)

Familien Lockert Grøtta. Nikolai var enda en hemmelighet..

Noah 4 år.
Vinter*Høst*Sommer

Min mann og mitt gudbarn Sebastian som bor i Lillehammer.


Min første brud som frisør hos Kort&langt.
Meg og vakreste Helene.

Sommerdrømmer..
Meg,min søster og hver våre barn.

Meg og min bestis Stine, vi bare er sånn.. :)

Meg og min kjære, gjennom 7 år.
<3


Søster.
<3

To gode barndomsvenninner på mimrebesøk en sommerkveld.
Anette og Ida.
*

Lone og Andre.
<3

Ha en fin maidag!
Her skinner sola, skal male en skjenk i dag å bestille noen småting fra Ikea. Blandt annet baderomsinnredninga som kom i feil farge! Haff..Så kjedelig.. Men den rette kommer vel til slutt.

God helg! :)

1 kommentar:

  1. Å så mange koselige minner. Elsker album, er så mye triveligere å bla i enn å se på bilder på pc`n :-) Ønsker deg ei fin helg :-) Klem Trude

    SvarSlett