Om meg

Bildet mitt
Sandnes, Nordland, Norway
Velkommen til bloggen min! Jeg skriver om interiør,hus,hjem,familie,mat,strikking og ellers det som faller innom:) Jeg er 30 år, er forlovet med en flott Honningsvåging, mamma til Noah 7 år og Nikolai 2 år. I tillegg er livet mitt beriket med bonusbarn Robin som er 16. Jeg jobber som frisør og elsker kreativitet og forandringer. I 2011 var drømmehuset vårt ferdig bygget,samtidig som jeg og en venninne har startet ny frisørsalong. Livet er herlig,familien Lockert-Grøtta flyter fortsatt på en rosa sky, Med en og annen tordenbyge rekende forbi;) Jeg er vel litt over gjennomsnittet opptatt av interiør,både gammelt og nytt. Elsker gamle ting med sjel,som kanskje trenger seg en aldri så liten makeover..;) Håper siden min kan inspirere deg til å ta malekosten fatt,eller se ting i et nytt lys. klem fra Lone :)

Totalt antall sidevisninger

Følgere

4. mai 2011

Nyter utsikt!


Di første møblene er på plass på loftet, denne etasjen er ferdig,(unntatt toalettet..) strømmen ble koblet på i dag,så vi har lys i spottene og lysekrona mi:D

Denne lekkerbisken av ei lyskrone skal vi henge opp i morgen, manglet selvsagt en krok da vi skulle henge den opp i dag.
Kjøpte den på Blomsterfrua her på Stokmarknes, en nydelig butikk! Absolutt verdt å gå innom.
Masse fint.. <3
Må vel ta et skikkelig bilde når den er ferdig montert;)

Nå skal vi over å bære sofa og esker opp på loftet.
Skal også kjøre over en del møbler og stæsj fra "venteleiligheta" vår:)

2 kommentarer:

  1. Oj så nydelig. Den lampa er flott, gleder meg til å se den oppe. For en utrolig utsikt:)
    Ha en flott kveld.
    Klem:)

    SvarSlett
  2. Gleder meg til å se lysekrona oppe:-) Lykke til med innflytting :-) Klem Trude

    SvarSlett