Om meg

Bildet mitt
Sandnes, Nordland, Norway
Velkommen til bloggen min! Jeg skriver om interiør,hus,hjem,familie,mat,strikking og ellers det som faller innom:) Jeg er 30 år, er forlovet med en flott Honningsvåging, mamma til Noah 7 år og Nikolai 2 år. I tillegg er livet mitt beriket med bonusbarn Robin som er 16. Jeg jobber som frisør og elsker kreativitet og forandringer. I 2011 var drømmehuset vårt ferdig bygget,samtidig som jeg og en venninne har startet ny frisørsalong. Livet er herlig,familien Lockert-Grøtta flyter fortsatt på en rosa sky, Med en og annen tordenbyge rekende forbi;) Jeg er vel litt over gjennomsnittet opptatt av interiør,både gammelt og nytt. Elsker gamle ting med sjel,som kanskje trenger seg en aldri så liten makeover..;) Håper siden min kan inspirere deg til å ta malekosten fatt,eller se ting i et nytt lys. klem fra Lone :)

Totalt antall sidevisninger

Følgere

6. mai 2011

Wall-stickers!

Var så heldig å få disse i posten i dag fra nettbutikken http://www.hildeheimdal.no/

Så husker vi hvem som bor hvor;)


Bilde fra Veten i formiddag, jeg og mamma som leker fjellgeiter:) Fin tur! 45 min opp -25 min ned. 
Og bratt!
Nydelig ver og utsikt, mot Bø i Vesterålen;)

God helg!

3 kommentarer:

 1. Kjempefine veggord, fått helt dilla her også Venter på to stykker nå som jeg skal ha i garderoberommet og hallen i under etg.Kjøper de på www.veggfolie.no , de har utrolig mange fine :-)
  Tusen takk for koselig kommentar hos meg :-) Ønsker deg en fin helg :-) Klem Trude

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte Wall-stickers!!! store og fine! Ser ut som dere hadde en flott fjelltur i hærlig vær! kan jo bare håpe at resten av helga blir like braa... ha ei flott helg!
  Anja

  SvarSlett
 3. Såå koselig med navnene på dørene. Å så flott bilde. terapi bare av å se på det =) nydelig
  Klem Alice

  SvarSlett