Om meg

Bildet mitt
Sandnes, Nordland, Norway
Velkommen til bloggen min! Jeg skriver om interiør,hus,hjem,familie,mat,strikking og ellers det som faller innom:) Jeg er 30 år, er forlovet med en flott Honningsvåging, mamma til Noah 7 år og Nikolai 2 år. I tillegg er livet mitt beriket med bonusbarn Robin som er 16. Jeg jobber som frisør og elsker kreativitet og forandringer. I 2011 var drømmehuset vårt ferdig bygget,samtidig som jeg og en venninne har startet ny frisørsalong. Livet er herlig,familien Lockert-Grøtta flyter fortsatt på en rosa sky, Med en og annen tordenbyge rekende forbi;) Jeg er vel litt over gjennomsnittet opptatt av interiør,både gammelt og nytt. Elsker gamle ting med sjel,som kanskje trenger seg en aldri så liten makeover..;) Håper siden min kan inspirere deg til å ta malekosten fatt,eller se ting i et nytt lys. klem fra Lone :)

Totalt antall sidevisninger

Følgere

31. jul. 2012

Før og etter..

God sommerkveld! Svigermor i Honningsvåg har etterlyst malebilder; Else her er di:)) Inngangspartiet vårt på bildet over, ferdig grunnet. 
 
     
               

Løøvlig å få alt i samme farge!Første strøk unnagjort,fluene hadde maletripp..
 
 Hva er greia med fluer og kjemikalier??
Dakar...Nikolai koser seg på lillebrua vårs:) Han slipper ikke i nærheten av malinga for å si det sånn..

Flaggstanga vår til høyre i bildet mangler flaggstang.. Halvannen meter knakk sist vi skulle heise flagget, så min kjære la inn et ønske om at jeg skulle ønske meg flaggstang i 30-årsgave til høsten. Evt nye vinterdekk. *Kremt* ;)  Ble det ikke fint?? :) Vi er happy med resultatet iallefall! Mangler to strøk da.. Til høsten?? Godt å ha regnet å skylde på sånn sett!

Bålplassen på marka vår på baksida. Her er det husbonden som har briljert med motorsaga;) ..Og Nikolai har en fantastisk evne til å snike seg med på bildene mine. Lille linselusa mi<3

Nei har du sett der er han igjen! I Årnessan,den fine sommerdagen vi hadde i juli. <3 Storebror er så rask i vendinga at han har jeg problemer med å fange med kamera! X)


3 kommentarer:

 1. Ååå, det ble kjempefint, Lone :) Herlig å få alt i samme farge ! Ha en fin Torsdag :-) Klem*

  SvarSlett
 2. Heisann du.
  Huset ble flott med nymalt veranda, eller inngangsparti. Jeg har sittet å bladd i bloggen din og du har en flott blogg. Liker den frie måten din å skrive på ;)
  Jeg har lagt meg til som følger så jeg titter nok innom snart igjen.
  Ha en flott dag.
  Hilsen Eline ;)

  SvarSlett