Om meg

Bildet mitt
Sandnes, Nordland, Norway
Velkommen til bloggen min! Jeg skriver om interiør,hus,hjem,familie,mat,strikking og ellers det som faller innom:) Jeg er 30 år, er forlovet med en flott Honningsvåging, mamma til Noah 7 år og Nikolai 2 år. I tillegg er livet mitt beriket med bonusbarn Robin som er 16. Jeg jobber som frisør og elsker kreativitet og forandringer. I 2011 var drømmehuset vårt ferdig bygget,samtidig som jeg og en venninne har startet ny frisørsalong. Livet er herlig,familien Lockert-Grøtta flyter fortsatt på en rosa sky, Med en og annen tordenbyge rekende forbi;) Jeg er vel litt over gjennomsnittet opptatt av interiør,både gammelt og nytt. Elsker gamle ting med sjel,som kanskje trenger seg en aldri så liten makeover..;) Håper siden min kan inspirere deg til å ta malekosten fatt,eller se ting i et nytt lys. klem fra Lone :)

Totalt antall sidevisninger

Følgere

26. okt. 2012

Storsalg-shopping hos Blomsterfrua!

Etter lang bloggetørke ble jeg i dag skikkelig bloggeinspirert
.      


Blomsterfrua på Stokmarknes har i dag og i morgen 30% salg på HELE butikken! Jeg hadde hele 3 gavekort så jeg fikk med meg masse fint... ;) Bysten og de grønne lysestakene kommer fra hennes LEKRE butikk.Hyllen og kransen fikk jeg kjempebillig!

Nydelig lavasteinskrans. Krone,orkide,lysestake og Carpe Diem-sten fra tante Sonja. Blomsterfrua.

Koselig når høststormen raser ute. Jeg har hatt en skikkelig innedag i dag,da jeg har vært småpjusken,men litt har jeg fått gjort likevel! Les: Husbonden har blitt dirigert rundt med mopp og støvsuger mens jeg har tørket litt støv og pyntet rundt omkring;)


Lysekronen kjøpte jeg hos tante da vi flyttet inn i drømmehjemmet vårt. Den har tidligere hengt i trappeoppgangen,men der henger nå en annen lekker lysekrone hentet hos Blomsterfrua.

Litt ommøblering i Kråkeslottet, sofa og bord er skråstilt og pyntedilldall flyttet histen og pisten. ;) Noah stumper kråke på gulvet,mens Nikolai koser seg med Drømmehagen på IPaden.. Vinduer venter på liftgardinene som er på tur. Forandring FRYDER! Tuuusen Takk til alle som gav meg gavekort fra Blomsterfrua i 30-årsgave:))) Og med 30% salg fikk jeg ekstra mye for pengene! Lysekrona kommer i et senere innlegg.. ;)   
 GOOOD HELG!!


1 kommentar:

  1. Ååå, så mye fint du fikk kjøpt for gavekortene :)
    Ommøblering er alltid morsomt. Har gjort det samme her. Ønsker deg god bedring og en fin lørdagskveld :)

    Klem Wanja

    SvarSlett